CYY01875

Åbent Hus

Til Åbent Hus får du rig mulighed for at opleve Viborg Katedralskole og blive klogere på hverdagen som gymnasieelev

CYY00932

Efterår 2022

Viborg Katedralskole

Gl. Skivevej 2

8800 Viborg

Ankomst

Vi står klar til at tage imod dig og din familie ved skolens hoveddør. Den finder du midtfor i vores skolegård. Indenfor står elever og personale klar til at tage imod jer - og bare rolig, hvis døren binder, så er det ikke fordi den er låst, men blot tung at åbne. 

Parkering

Der er rig mulighed for at parkere på skolens område. Hvis I har svært ved at finde en parkeringsplads, er der mulighed for at parkere på Sankts Olufs Bakke. 

Kollegiet

Udover at opleve skolen, fagene og meget mere, så har du og din familie også mulighed for at besøge skolens kollegie, hvor du også kan få en rundvisning af en kollegieelev. 

Idrætsgymnasiet

Det er ligeledes muligt at blive klogere på muligheden for at gå på Idrætsgymnasiet. Et helt unikt tilbud, hvor du kan kombinere din skolegang med din sport. 

Tilmelding

Det er ikke nødvendigt at tilmelde jer på forhånd. I møder blot op ved hovedtrappen, så sørger vi for at tage godt imod jer.

Det kan I opleve til Åbent Hus

Til Åbent Hus står både lærere og elever klar til at gøre dig klog livet som gymnasieelev på Viborg Katedralskole. Du har mulighed for at blive klogere på både STX og IB, du kan dykke ned i de enkelte fag, snakke med en studievejleder om dine specifikke ønsker og overvejelser.

I har tre muligheder, når I ankommer til Åbent Hus:

  1. I kan starte med et stx-oplæg.
  2. I kan starte med en guidet rundvisning.
  3. I kan starte med selv at gå rundt og kigge.

Uanset hvad I starter med, så kan I vælge de to andre muligheder efterfølgende. Der er også rig mulighed for at hvile benene og tage indtrykkene ind, mens I nyder en forfriskning i vores flotte festsal.

Når I træder ind af dørene bliver I guidet godt på vej, så I får lige præcis det ud af jeres besøg, som I ønsker. 

Vi glæder os til at se jer! 

CYY00782
CYY00972
CYY01823