CYY00512

Praktisk info

Studie- og ordensregler

Læs mere om skolens studie- og ordensregler her
Skolens Antimobbestrategi kan du læse her

Egenbetaling

Som elev på Viborg Katedralskole betaler du en afgift på 450 kr. for kopier, pc-print m.v. En-dags ekskursioner har en max. betaling på 80 kr. pr. elev. Med hensyn til anskaffelse af lommeregner anbefaler vi, at du venter med at købe, indtil du får nærmere info af din lærer.

Lån af biblioteksbøger

Du kan søge i Skolebibliotekers samling på skolens system VK Cicero SurfHer kan du med dit Uni-login også se, hvilke bøger du har lånt.

For at låne bøger fra Skolebiblioteket (lok 213) skal du give bibliotekaren besked. Du finder vejledningen på biblioteket. Bøger skal afleveres ved bibliotekaren efter brug.

IT på skolen

Brugernavn og password til Lectio modtager du i en SMS inden skolestart i 1.g.
Tryllehat giver adgang til skolens trådløse netværk
Nyeste udgave af Microsoft Office 365. Brugernavn: brugerid@vibkat.dk
Du finder skolens IT-support, Lars og Kenneth, i lok. 106. Deres træffetider ses i Lectio. De kan desuden kontaktes på 30616532/21479633 eller på itsupport@vibkat.dk

CYY00761

Ungdomskort

Som elev på Viborg Katedralskole er det muligt at søge om et ungdomskort, der giver rabat på offentlig transport til og fra skole. Når man er godkendt til ungdomskortet, kan man derefter købe det hos trafikselskaberne. Ansøg om ungdomskort her.

 

SU

Som elev på VK, er det muligt at modtage SU i kvartalet efter man er fyldt 18 år. For at modtage SU skal man opfylde en række betingelser. Læs mere om disse samt ansøgningsprocessen her