CYY00781

Orienteringsaften

Til orienteringsaften på vil få et indblik i skolens værdier og rammer. I vil møde lærere og elever, som alle vil give jer et indblik i hverdagen som elev på Viborg Katedralskole.

Vi står klar til at tage imod jer.

Tak for i år!

Tak til alle besøgende til dette års både fysiske og virtuelle orienteringsaften!

Nåede I ikke at deltage eller har I et ønske om at besøge skolen igen og få en vejledning, kan I kontakte os via formularen nedenfor.

Evaluering af virtuel orienteringsaften

Hjælp os med at forbedre oplevelsen til en anden gang! Vi håber, at du vil udfylde en meget kort evaluering af vores virtuelle orienteringsaften og derved hjælpe os med at blive bedre.

Udfyld evaluering

Book besøg

Vil du og din familie gerne besøge os og blive klogere på skolen, hverdagen og omgivelserne, så book en personlig rundvisning.

Kontaktform

Consent

Stor skole - mange muligheder

Viborg Katedralskole er en stor skole i centrum af Viborg. Mange elever betyder, at vi kan oprette vores mange studieretninger og valgfag. Det betyder også, at du har rig mulighed for at finde et fællesskab i en eller flere af vores mange elevudvalg.

CYY00482
Viborg Kat 2021 2