CYY00809

Der bliver årligt afholdt fem fester og fem caféer i løbet af et skoleår. De er alle arrangeret af elever for elever.

CYY00761

Årets caféer

Caféudvalget på VK står for at arrangere og afvikle fem caféer i løbet af et skoleår. De afholder blandt andet julecafé og i foråret afholder de sammen med MGP-udvalget det årlige Melodi Grand Prix, hvor alle skolens elever kan stille op og vinde den eftertragtede pris.

CYY00722

Årets fester

Skolens festudvalg Minerva er Danmarks ældste elevorganisation. Udvalget blev nemlig oprettet i 1860 og var som udgangspunkt en litteraturklub. Gennem tiden har for eksempel nobelprismodtager Johannes V. Jensen været medlem. I dag er udvalget ansvarlige for at afholde årets fem fester: blomsterbal, broget aften, julebal, karnebal og PROM.

Gammel elevfest

Hvert andet år planlægger skolen en fest for elever, der er blevet student fra Viborg Katedralskole. Det er en god anledning til at se gamle klassekammerater og hilse på sine gamle gymnasielærere.

Den næste gammel elevfest bliver afholdt 5. november 2021. Du kan læse mere og tilmelde dig her.