CYY00680

Til dig som er vild med håndbold eller fodbold

Du kan søge om optagelse uanset dit sportslige niveau, og der er ingen krav eller forventninger om, at du spiller i en bestemt klub. Vi forventer, at du ønsker en fysisk aktiv skoledag, og at du er interesseret i fodbold eller håndbold. 

Håndbold- og fodboldundervisning

Du har i alle tre år typisk 3-4 idrætslektioner á 70 minutter om ugen. Heraf er de to lektioner fastlagte som enten håndbold- eller fodboldundervisning. Du vælger selv, om det skal være håndbold eller fodbold. Du vil dog i kortere perioder have forløb i den sportsgren, som du ikke har valgt. På grund af megen sport i skoletiden, vil du opleve, at du vil have lidt flere timer på et skoleår, end hvis du går i samme studieretning uden sport. 

 

 

Der et dog begrænset på indgang A, da du har idræt B som valgfag. Derudover har du også biologi som naturvidenskabeligt fag. I biologi vil du bl.a. komme til at arbejde med kost og ernæring. 

Håndbold- og fodboldundervisningen sker i samarbejde med dygtige og uddannede trænere fra Viborg FF og Viborg HK. Håndboldundervisningen foregår i Stadionhallerne i Viborg, og fodboldundervisningen foregår på Viborg FF's træningsanlæg. Det foregår hver tirsdag og torsdag fra 8.00-9.00.