Vib Kat Aug 2023 6784

Til dig som er vild med håndbold eller fodbold

Du kan søge om optagelse uanset dit sportslige niveau, og der er ingen krav eller forventninger om, at du spiller i en bestemt klub. Vi forventer, at du ønsker en fysisk aktiv skoledag, og at du er interesseret i fodbold eller håndbold. 

Håndbold- og fodboldundervisning

Du har i alle tre år typisk 3-4 idrætslektioner á 70 minutter om ugen. Heraf er de to lektioner fastlagte som enten håndbold- eller fodboldundervisning. Du vælger selv, om det skal være håndbold eller fodbold. Du vil dog i kortere perioder have forløb i den sportsgren, som du ikke har valgt. På grund af megen sport i skoletiden, vil du opleve, at du vil have lidt flere timer på et skoleår, end hvis du går i samme studieretning uden sport. 

 

 

Der et dog begrænset på indgang A, da du har idræt B som valgfag. Derudover har du også biologi som naturvidenskabeligt fag. I biologi vil du bl.a. komme til at arbejde med kost og ernæring. 

Håndbold- og fodboldundervisningen sker i samarbejde med dygtige og uddannede trænere fra Viborg FF og Viborg HK. Håndboldundervisningen foregår i Stadionhallerne i Viborg, og fodboldundervisningen foregår på Viborg FF's træningsanlæg. Det foregår hver tirsdag og torsdag fra 8.00-9.00.