Vib Kat Aug 2023 6684

Til dig som dyrker sport på højt niveau - også håndbold og fodbold

Du kan søge om optagelse, uanset hvilken sportsgren du dyrker. Det kan være alt fra svømning, dans, løb osv. - og selvfølgelig også fodbold og håndbold. Dette sker i tæt samarbejde med Viborg Elite og lokale klubber. 

Har du lyst til at ansøge til Viborg Elite? Så følg linket her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5v1FkCd3xikC0WXR6g_HHn8T-9ikPJ1_fziJbFMh8AE_Y4w/viewform 

Morgentræning

Du får morgentræning to gange om ugen i alle tre år. Morgentræningen organiseres af Viborg Elite i tæt samarbejde med lokale klubber. For at sikre et så stort sportsligt udbytte af morgentræningen som muligt, vil der være en dialog med din træner. Formålet med morgentræningen er, at du skal udvikle dig mest muligt inden for din sport. 

Morgentræningen giver optimale restitutionsmuligheder for, at du kan dyrke din sport senere på dagen. Undervisningen som ellers skulle være afholdt tirsdag og torsdag fra 8.00-9.10 placeres fra 13.45-14.55. 

Du vil fra din skole og lærerne opleve stor forståelse for, at din sport fylder meget i din hverdag og dermed også forståelse for fravær fra skolen på grund af sport. Vi bakker dig op, så du i en travl hverdag kan holde fokus på både din uddannelsesmæssige og sportslige karriere.